PR och kommunikation är nyckeln till att skapa en positiv bild av din verksamhet. Ett effektivt sätt att förbättra din PR och kommunikation är genom onlineundersökningar och webbformulär. Denna metod är ett perfekt alternativ för företag och organisationer som vill få snabba svar på viktiga frågor. Till din hjälp har du Ungapped som har utvecklats från en liten e-postleverantör till en global plattform. Ungapped erbjuder dig verktygen som du behöver för att skapa fantastiska kundupplevelser, inte minst har de marknadens bästa verktyg för webbformulär som låter dig utgå från färdiga mallar eller enkelt designa dina egna. På så sätt kan du anpassa stilen på dina undersökningar och webbformulär baserat på vilken din målgrupp är.

 

När du använder Ungapped ingår alla funktioner du kan tänkas behöva för att skapa webbformulär, bland annat:

 

  • 100 procent responsivt.
  • Förifyllda fält.
  • Förhandsgranskning av enkäter.
  • Möjlighet till anonyma svar.
  • Obligatoriska frågor.
  • Se alla som inte besvarat.
  • Statistik.

Ungapped erbjuder fyra olika planer för webbformulär som kan passa dig:

1. En undersökning – från 4 999 kronor per undersökning: Här ingår allt du behöver för att genomföra en undersökning med feedback kring frågeställningar och slutrapport.

2. Basic – 199 kronor per månad: Denna grundläggande plan låter dig ställa upp till tio frågor per enkät och få upp till 1000 svar per månad. Du får tillgång till grundläggande mallar för att skapa formulär samt tillgång till analys och uppföljning.

3. Pro – från 799 kronor per månad: Pro är en rejäl uppgradering från Basic då du får ställa ett obegränsat antal frågor per enkät. Du tillåts få upp till 5000 svar per månad och kan få personlig support via telefon, mail och chatt.

4. Enterprise – Få offert: Den mest avancerade planen av alla är obegränsad när det gäller antal aktiva enkäter samt antal frågor och svar per enkät.

Sparar mycket tid och pengar

Den stora fördelen med att använda sig av digitala undersökningar och webbformulär är att respondenterna kan svara från valfri plats, vilken tid som helst på dygnet. Det enda som krävs är att respondenten kan använda sin mobiltelefon eller dator för att skicka in svaren. Tiden som krävs för att genomföra en undersökning är avsevärt snabbare än traditionella metoder. Till skillnad mot traditionella metoder samlas informationen in automatiskt och du behöver inte vänta. Kostnaden är också en viktig fråga och genom att använda digitala lösningar minskar du dina kostnader betydligt. Du slipper avsätta resurser på att behandla alla svar manuellt.