Skulle du hålla med om påståendet att vad en person bär för kläder kommunicerar någonting om vem hen är? Förmodligen skulle du det, om inte är det någonting du får fundera igenom. Kläder sänder signaler om vad du har för personlighet, bakgrund och ekonomisk status. Sådant som vilken kulturell bakgrund du har, vilket humör du är på, nivå av självförtroende, intressen, hur gammal du är, vilka värderingar du har och hur du identifierar dig själv sexuellt. Kläderna du har på dig lägger helt enkelt grunden för vilket intryck människor får av dig. Första intrycket är, som man brukar säga, ofta det viktigaste.

 

Din mobiltelefon är både accessoar och verktyg

 

Vad är likheterna mellan din mobiltelefon och dina kläder? Kanske inte så många, men på åtminstone ett sätt har de mycket gemensamt, nämligen att mobiltelefonen är nödvändig precis som dina kläder är. Precis som dina kläder avslöjar utseendet på din mobiltelefon också någonting om vem du är som person. Visst, det betyder nog inte att du ska lägga ned lika mycket tid på att fundera på vilket mobilskal du använder som tiden du lägger på dina kläder. Andra tittar trots allt mer på dina kläder än på din mobiltelefon, men det betyder ändå att det är någonting som det är värt att lägga lite tankemöda på.

 

Hitta ett mobilskal som passar din stil

Hos Teknikdelar.se hittar du bland annat Iphone 12 Pro skal i olika varianter, men även mobilskal till andra typer av mobiltelefoner. Exempelvis praktiska och diskreta mobilskal som i första hand skyddar mobiltelefonen utan att dra blickarna till sig. Eller mobilskal med mönster, motiv, fraser eller något annat som anknyter till intressen eller värderingar du har.

Hur ska du tänka när du väljer mobilskal?

Ytterst beror det förstås på vem du är och i många fall kanske också vad du jobbar med. Om du har ett jobb där det är viktigt att du ger ett seriöst intryck är det kanske dumt att välja ett skrikigt mobilskal med lekfullt motiv. I det fallet fungerar det förmodligen mycket bättre med någonting diskret. En annan faktor kan vara om du har ett jobb där du jobbar i krävande miljöer, exempelvis om du arbetar i byggbranschen, som mekaniker eller inom något annat yrke där din mobiltelefon riskerar att utsättas för stötar. I det fallet kan ett mobilskal vara helt nödvändigt för att förlänga mobilens livslängd.

Ett bra mobilskal kan göra din mobil vattentät

Om du ska åka på semester med bad och strandliv kan det vara en bra idé att investera i ett vattentätt mobilskal. Det sänder signalen att du är en person som har koll och vett nog att ta hand om dina dyra tekniska prylar. Mobilskal är kommunikation, precis som dina kläder.